Over mij

Als kind was ik erg zoekende naar wat ik hier op aarde kwam doen, wat mijn taak was. Door de buitenwereld werd ik niet begrepen, ik paste me altijd aan en wilde het liefst zo ‘normaal’ mogelijk zijn. In mijn jeugd had ik veel mensen leren kennen die ik vrij snel vriend noemde. Vaak liepen de vriendschappen niet goed en vond ik het erg moeilijk. De band met mijn familie ging ook moeizaam, omdat we elkaar niet konden begrijpen. In mijn jeugd ben ik in een depressie geraakt.

Ik had mezelf belooft dat als ik uit de depressie kwam ik een boek zou schrijven over hoe ik eruit ben gekomen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om het boek ‘Één traan die ik laat gaan!’, uit te geven. Ik vertel hoe ik de dingen ervaren heb en hoe ik eruit ben gekomen. Het boek is op bol.com te bestellen en bij mij.

Doordat ik een moeilijke tijd heb gehad en ik niet wist wat ik moest, wil ik anderen graag bieden waar ik altijd naar heb verlangd. Ik heb de opleiding kunstzinnig dynamisch coachen gevolgd op De Kleine Tiki. Ik werk zelf ook op een kunstzinnige manier. Door te tekenen, schilderen of boetseren kan er veel meer uitkomen dan alleen een gesprek te hebben.

‘Speel zoals een kind, dan leef je zoals een volwassene geniet.’

20151130_182759-1