Nieuwsbrief


Nieuwsbrief maart 2018

Vertrouwen
Wat is vertrouwen nou precies? Wanneer kun je wel en wanneer kun je niet vertrouwen? In deze nieuwsbrief ga ik het hebben over vertrouwen.

Afgelopen maanden is het woord vertrouwen erg vaak voorgekomen in mijn leven. Zovaak dat ik het woord heb uitgepluist dat ging als volgt.
Ver van trouw
Het woord trouw
Ook het woord rouw komt er in voor
Ou klinkt als au
Het woord vertrouwen heeft dus ook min en plus kanten. Het kan pijn doen maar het kan je ook blij maken.

Vertrouwen is een van de lastigste dingen die er bestaat. Je geeft je over terwijl je niet weet waar het eindigt. We hebben graag zelf de touwtjes in handen en willen geen pijn voelen. Zoals ik net al schreef staat er in het woord vertrouwen ou wat klinkt als au. Soms wil je vertrouwen, wat je ook probeert, maar het dan toch anders verloopt dan je hoopt en je pijn voelt.

Wanneer je mijn boek hebt gelezen, heb je kunnen lezen dat vertrouwen in mijn leven nogal beschadigt is. Het is de kunst om dan toch te blijven vertrouwen. Je gevoel spreekt altijd de waarheid daar kun je volledig op vertrouwen. Natuurlijk kan je dan ook pijn voelen. Als je gevoel zegt die vriend/vriendin past niet meer in je leven, of je gevoel geeft aan dat je partner niet meer in je leven past kan dat best pijnlijk zijn. Wanneer je verder bent en dus die vriend/vriendin niet meer in je leven is kun je zien wat je er voor terug hebt gekregen en dan is het je meer dan waard geweest. Daarnaast heb je naar jezelf geluisterd en bent trouw aan jezelf geweest. Dat is goud waard.

Vaak vragen mensen aan mij ‘Lianne hoe kun jij in hemelsnaam nog iets vertrouwen?’, dat is niet zo ingewikkeld. In die tijd zei mijn gevoel steeds de waarheid. Voordat mijn vertrouwen beschadigd werd had mijn gevoel dat al vertelt waardoor ik mijn gevoel volledig kan vertrouwen. Ik geloof erin dat onrecht zichzelf straft en ik er sterker en gelukkiger van wordt. Wanneer je niet meer durft te vertrouwen heb je eigenlijk geen leven meer. Niks is zeker alles kan opeens anders zijn en het vertrouwen dat het toch weer goed komt is dan erg belangrijk.

Momenteel ben ik bezig met andere dingen waardoor ik gekozen heb om tijdelijk te stoppen met het schrijven van nieuwsbrieven. Vanaf september 2018 is er weer iedere maand een nieuwsbrief over verschillende onderwerpen vol inspiratie. Houd www.derondecirkel.nl in de gaten om te zien waar ik mee bezig ben. Wanneer er nieuws is, zijn jullie de eerste die ik op de hoogte houd.

Ik wens jullie een hele fijne tijd en ben wel bereikbaar op 06-20679728 of via derondecirkel@gmail.com

Tot in september!

 

foto derondecirkel
N
ieuwsbrief februari 2018

Thuis-komen
Thuiskomen kun je heel breed opvatten. Waar denk jij als eerst aan bij thuiskomen?

Deze nieuwsbrief is korter dan je gewend bent en is later naar je toegestuurd. Dat komt voornamelijk omdat mijn leven en dus alles op z’n kop staat. Wel ga ik het in deze nieuwsbrief hebben over thuis-komen.

Wanneer ik het gevoel heb dat ik thuis mag komen voel ik rust, ruimte, liefde, vreugde, energie en heel veel positiviteit. Een plek waar ik me niet thuis voel, voel ik me vrijwel direct ongemakkelijk, onzeker, moe, futloos en vaak voel ik me ziek. Bij een plek waar je je niet thuis voelt, lijkt het alsof alles blokkeert, opeens gaat alles op slot. Je kunt niet doen wat je graag wil, je worstelt met je gevoel en je gevoel wordt eigenlijk niet beantwoord omdat het op slot zit.

Thuiskomen kan van alles zijn. Het hoeft niet eens een plaats of land te zijn. Je kunt ook thuiskomen in je Zelf. Wat je misschien jaren lang in anderen zocht, kun je vinden in je zelf en dat kan voelen als thuiskomen. Hoe is thuiskomen voor jou?

‘’Zoek de sleutel tot geluk dan kun je ervaren wat thuiskomen is.’’

Thuis komen nieuwsbrief

Agenda:
volgende nieuwsbrief komt op 5 maart 2018 uit met als onderwerp: vertrouwen.

In het begin van de nieuwsbrief vertelde ik dat mijn leven en dus alles op z’n kop staat. Daardoor ben ik helaas niet altijd bereikbaar. Wanneer je me belt of mailt probeer ik zo snel mogelijk te reageren. Excuses voor het ongemak.

Graag tot de volgende nieuwsbrief!